top of page
Top

Welkom op deze pagina :   NIEUWSBRIEVEN.
Hier vindt u alle nieuwsbrieven die wij ooit naar onze klanten verstuurd hebben.
Klik op één van de navolgende buttons om een bepaalde nieuwsbrief op te roepen.

 

Herfst 2021-2022

Nieuwsbrief  „herfst-winter 2021-2022“

Beste klanten van BenidormExpress,

Het is een tijdje geleden dat we nog van ons hebben laten horen, maar gelukkig is de grootste narigheid omtrent Corona nu meer of minder voorbij, en toch moeten we nog eventjes voorzichtig en alert zijn.

Het toerisme aan de CostaBlanca is weer enigzins op toeren gekomen en bracht voor velen, die door Corona ook veel hadden moeten inboeten, weer een dikke smile in hun gezicht.    Ook voor BenidormExpress ging het weer een beetje bergop, en nu de winter weer voor de deur staat wordt het ook weer een beetje rustiger aan de Costa.

Omdat er veel navraag was naar ons „nog bestaan“, is deze nieuwsbrief een beetje eerder uit de bus gekomen als normaal gepland in december kort voor Kerstmis.

En ja hoor, BenidormExpress bestaat nog en alle kollega´s zijn gelukkig bij beste gezondheid gebleven.  Laten we dat zo houden.

Het managment van BenidormExpress is niet blijven stil zitten tijdens deze moeilijke periode van maart 2020 tot november 2021.     Verschillende kollega´s hebben in en rondom Benidorm in de thuiszorg geholpen of hebben boodschappen naar de zwakkeren onder ons gebracht.    Waar ze maar kondden helpen hebben ze hun handen uitgestoken en hulp aangeboden.

Ook heeft BenidormExpress in deze periode van rust niet helemaal stil gezeten, maar heeft zo maar eventjes de hele website overhoop gegooid , in een kompleet nieuwe jasje gestoken en nieuwe items toegevoegd.  

Zo hebben wij gepland vanaf april 2022, als het seizoen weer zo stilaan begint, Daguitstapjes/excurties te organizeren, en zijn we op dit moment nog heel druk ermee bezig alles op een goede volgorde te zetten zodat jullie vanaf dan ook met BenidormExpress tegen „Low Cost Prices“ een dagje uit kunnen plannen.   Dit thema wordt nog vervolgd en daarom staat het op de website ook nog „Under Construction“

Eveneens in onze planning is een „Limousine-Service“ en „Cermonievoertuigen“ voor bijvoorbeeld de mooiste dag in uw leven of andere speciale events zoals verjaardagsfeesten, daguitstapjes enz…enz…  Kijk/lees ook in het rubriek „Over ons“.

Ook hebben wij op de website nieuwe rubrieken zoals : een „Forum“, een „Feedback formulier“ en „Nuttige tips & links“, toegevoegd.   Ook het „boekingsformulier“ steekt nu in een gemoderniseert jasje en onder het rubriek „Feedback“ neemt elke inzender automatisch deel aan een loterij.    Alle 3 maanden wordt er iemand gelukkig gemaakt met een prijs ter waarde van € 30,00 als Transfer of Restaurant-waardebon, en vanaf midden 2022 gaat dit maandelijks gebeuren.   Dus snel invullen deze „Feedback“ en meedoen.  Klik op de volgende link om er direkt aan deel te nemen. https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/feedback-1    De volgende trekking is voor einde december 2021 gepland.  Dus iedereen kan nog deelnemen…..

Door de massale ombouw van onze website zijn er helaas ook meerdere mensen die onze oude link nog in hun browser hebben staan.   Deze werkt bij verschillende mensen niet meer en dient ververst te worden in hun browser.   Indien u daar van betroffen bent, en u wenst naar onze website te gaan, dan volg deze stappen :

  1. geef boven in uw browser www.BenidormExpress.com of www.BenidormExpress.net volledig in en klik dan op „enter“.   U ziet dan onze nieuwe website met een multilingual balk in 3 talen en een groot beige laken dat door de wind beweegt wordt.   Ziet u na ingave toch nog de oude website, (Skyline van Benidorm) dan klik bovenaan op uw toetsenbord op de toets „F5“.

  2. Komt onze nieuwe site dan nog steeds niet op uw scherm, dan klik op volgende link of Kopieer deze en plaats hem in uw browser: https://benidormexpress.wixsite.com/my-site en zie daar, hartelijk welkom terug bij BenidormExpress.

Nog even ter afsluiting :  Omdat een ieder weer op vakantie wil gaan, wat na deze lange dwangspause uiteraard heel begrijpelijk is, is aan onze boekingen voor volgend jaar al te herkennen, dat het wel eens enorm druk zou kunnen worden aan de CostaBlanca en zomede wil ik een ieder ook aanraden zo snel mogelijk uw boeking te maken indien u met BenidormExpress wenst vervoerd te worden.

Beste klanten, voor nu wensen wij met het hele BenidormExpress Team, jullie nog een goede gezondheid en dat we elkaar snel weer mogen begroeten op een door en door georganiseerde transfer van A naar B….  Blijf gezond, en

graag tot weldra

Uw BenidormExpress

Mng. Bobby & Team

+34 679 087 444  (Ook voor WhatsApp)

 

Hier nog even alle links van onze vernieuwde website op een rijtje.

Klik op één van deze links om er direkt heen te gaan.

URL´s / Website links

Home

www.BenidormExpress.com of www.BenidormExpress.net of https://benidormexpress.wixsite.com/my-site

Boekingsformulier

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/boekingsformulieren

Prijslijsten

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/prijslijst

Over ons

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/over-ons

FAQ´s-Veel gestelde vragen

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/faq-s-1

Contacteer ons

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/kontakt

Excurties/ Daguitstapjes

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/excurties

Mini Forum

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/kopie-von-excursies-1

Feedback

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/feedback-1

Nuttige tips&links

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/kopie-von-excursies

Kerst 2021

Blijf sterk, want het zal zeker beter worden als heden.

84.jpg

BenidormExpress

wenst jou en je familie

MET AFSTAND

de warmste, fijnste en kerstigste kerst aller tijden. 

Het stormt nu misschien, maar het kan

niet eeuwig blijven regenen.

Blijf gezond

Samen staan we sterk.

het hele BenidormExpress Team wenst u

VROLIJK KESRTFEEST EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR

Blijf sterk, want het zal
zeker beter worden 

Lieve klanten van BenidormExpress  ,

kerstmis staat weer voor de deur en het jaar 2021 gaat met grote stappen zijn einde tegemoet.      Al weer een jaar voorbij met veel ellende, ongeregeldheden, lockdowns en ga zo maar door.     Zal het komende jaar dan toch eindelijk beter gaan worden ?     Laten we het hopen, want een ieder wordt er wel een beetje moe van.   Ik durf niet meer te zeggen dat het volgend jaar wel allemaal weer beter gaat worden als dit jaar, want dat zei ik vorig jaar ook al, en helaas ging het maar een klein beetje bergop om aan het einde van het jaar weer met volle vaart naar beneden te gaan.      

Met een bijgevoegde kerstkaart als aanhang willen wij, het voltallige team van BenidormExpress,  jullie allemaal toch nog het beste wensen en dat 2022 dan toch maar beter mag worden als de laatste twee voorbije jaren.      Graag zien wij jullie terug verschijnen aan de CostaBlanca.   Hou de moed erin, laat je niet onder krijgen en blijf vooral gezond.         Uw BenidormExpress.     Mng.Bobby & Team

 

BenidormExpress  heeft zijn website drastisch veranderd en voor velen onder ons positief aangepast.   Ook hebben wij nu een eigen klein Forum ingericht en een nieuw feedbackformulier.    By the way, stuur ons via het feedbackformulier uw eigen feedback en/of suggesties en maak aan het einde van het jaar kans op een waardebon, ter waarde van € 30,00, voor uw volgende transfer of voor een lekker etentje in een top restaurant in Benidorm.          Ook gaat BenidormExpress vanaf april 2022 van start met eigen excurties en andere uitstapjes aan de CostaBlanca.       U vind nu ook nieuwe rubrieken over „Nuttige tips & links“ – „Feedbacks“ – „Nieuwsbrieven“, en voor de toekomst zal deze website zich nog enorm uitbreiden.    „Online Benidorm Gids“ is nog in bewerking en zal binnekort ook nog geplaatst worden.

Hier nog even alle links van onze vernieuwde website op een rijtje.

Klik op één van deze links om er direkt heen te gaan.

URL´s / Website links

 

Home

www.BenidormExpress.com  of  www.BenidormExpress.net  of   https://benidormexpress.wixsite.com/my-site

 

Boekingsformulier

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/boekingsformulieren

 

Prijslijsten

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/prijslijst

 

Over ons

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/over-ons

 

FAQ´s-Veel gestelde vragen

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/faq-s-1

 

Contacteer ons

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/kontakt

 

Excurties/ Daguitstapjes

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/excurties

 

Mini Forum

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/kopie-von-excursies-1

 

Feedback

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/feedback-1

 

Nuttige tips&links

https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/kopie-von-excursies

 

 

Om onze nieuwe website te bezoeken, plak of schrijf volgende URL   www.BenidormExpress.com  in uw browserbalk en refresh het door op F5 te klikken bovenaan op uw toetsenbord.

Lente 2022

Nieuwsbrief BenidormExpress Lente 2022

Beste BenidormExpress klanten,

we hebben het allemaal de laatste twee jaartjes niet gemakkelijk gehad.     Ook BenidormExpress had het zwaar te verduren, maar we hebben het gelukkig wel kunnen redden en staan nog steeds met onze diensten, around the clock, ter beschikking.

Spanje is ondertussen weer open en heeft bijna alle blokkades in verband met Corona laten vallen.   Wel in het openbaar vervoer is het nog verplicht een masker te dragen, maar ook dat zal binnenkort wel tot de verleden tijd behoren.

Nu het coronaprobleem bijna de wereld uit is, (hopen we het toch) worden we meteen met het volgende probleem in de Ukraine geconfronteerd.    

Dit probleem schrikt jammer genoeg ook weer meerdere toeristen af om op vakantie te gaan, omdat ze niet zeker zijn van dat wat er nog allemaal gaat of kan gebeuren.    Ook verft het Ukraine probleem op BenidormExpress af, en hopen wij dat dit probleem niet verder escaleert en snel weer tot een einde mag komen.

Door de sterk verhoogde benzineprijzen hebben wij onze transferprijzen ook niet meer kunnen houden en waren er helaas toe gedwongen ons een beetje aan te passen.   En toch zijn we daarbij nog één van de goedkopere op de markt, en dat willen we ook zo houden.   Klik op volgende link om onze prijslijst te raadplegen.   https://benidormexpress.wixsite.com/my-site/prijslijst

De meesten onder ons weten al van onze vernieuwde gerenoveerde website uit onze laatste nieuwsbrief, maar toch wil ik deze hier nog eens even presenteren, vermits velen onder ons ook nog de oude link in hun browser hebben staan.  Indien u www.BenidormExpress.com of www.BenidormExpress.net  in uw browser toetst en u de site niet kunt openen, dan klik bovenaan op uw toetsenbord op „F5“.(Refresh toets).   In de regel zou u dan meteen met de nieuwe website verbonden worden.   Lukt niet ? Dan klik op volgende link :  https://benidormexpress.wixsite.com/my-site

In de hoop dat wij u ook dit jaar weer mogen begroeten aan de CostaBlanca, verblijven wij met vriendelijke groeten en graag tot weldra in een hopelijk Corona en oorlogsvrije wereld.

 

Uw BenidormExpress

Mng.Bobby & Team  

+34 679 087 444  (Tel.+ WhatsApp)

of e-mail aan BenidormExpress@hotmail.com

bottom of page