top of page

Welkom op de pagina   "Over ons"

Wie en wat is BenidormExpress ?
Wij zijn een particulier en dynamisch resorttransferbedrijf gevestigd aan de Costa Blanca sinds 2003 en bieden u veilige transfers op elk moment van de dag/nacht met de modernste taxi's, minibussen en touringcars, vanaf elke Costa Blanca luchthaven, trein of busstation en havens naar uw hotel of appartement aan de kust van de Costa Blanca.
"Huis-aan-huisservice" en onze constant lage prijzen zijn ons handelsmerk sinds 2003, en natuurlijk spreken al onze chauffeurs ook uw taal.

Afhaalgarantie

Wij garanderen dat u een voertuig beschikbaar heeft op de dag van aankomst of vertrek, als u 48 uur voor aankomst of vertrek een boeking heeft gemaakt via onze website www.BenidormExpress.com ,en u een bevestiging (Transfer Voucher) van ons heeft ontvangen. Heeft u helaas later geboekt, dan ontvangt u van ons alleen dan een transfer voucher als er ook een voertuig beschikbaar is. Ter informatie:  In de regel werkt het altijd.

Privé Transfers 
Privétransfers worden per voertuig in rekening gebracht. Dit voertuig is dan alleen voor u beschikbaar voor maximaal vier personen per voertuig.

 
Ceremonie / Limousine vervoer
Staat de mooiste dag uit uw leven voor de deur of wenst u een speciaal evenenment te organiseren ? Dan bent u bij BenidormExpress op het juiste adres aangekomen. Wij kunnen uw speciaal ceremonie voertuig naar eigen wens dekoreren voor uw belangrijkste dag in uw leven.  Bij BenidormExpress doen we er alles aan om aan uw wensen te voldoen.   U vraagt en wij regelen het.  Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat al uw gasten door BenidormExpress in alle stijl en met alle comfort naar uw party-locatie gebracht worden en na afloop ook terug naar huis of naar het hotel.     Indien het gewenst wordt, dan werken wij ook graag hand in hand tesamen met uw weddingplanner.
Wij verzorgen verschillende ceremonievoertuigen, de ene mooier als de andere.  Wat denkt u van een mooie oldtimer of een limousine of misschien toch een business negen zitter of een cabrio voertuig ?   Zelfs de Mini-cooper hebben wij in ons programma staan en op aanvraag kunnen wij ook Paard en huifkar organiseren.
BenidormExpress is tijdens uw komplete trouwdag inzetbaar, maar ook al de dagen voordien om uw gasten van de luchthaven op te halen en naar hun hotel te vervoeren. 
U bent een beetje nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen ?   Neem dan even kontakt met ons op via BenidormExpress@hotmail.com of via volgende button "Kontakteer ons"

Voor de jongsten onder ons
Voor de jongste reizigers zijn MaxiCosi´s, babyzitjes of stoelverhogers gratis beschikbaar, maar deze moeten tijdens het boeken op uw boekingsformulier worden aangevraagd.
Volgens de Spaanse wet is de klant verantwoordelijk voor het goed vastzetten van de kinderuitrusting in het voertuig.

Extra bagage bij uw transfer
Als u reist met golfclubs, opvouwbare of elektrische rolstoelen, scootmobielen, kinderwagen of buggy´s, een dierentransportbox, fietsen of andere speciale uitrusting, vraag dit dan aan bij uw boeking in het veld "Extra Bagage", zodat wij ook op tijd ervoor kunnen zorgen een geschikt voertuig of een aparte aanhanger ter beschikking te hebben.
Als al uw bagage, inclusief uw privébagage, in het voertuig past,
worden er geen extra kosten in rekening gebracht.
Als wij voor uw extra bagage een aanhanger moeten gebruiken,
brengen wij u daar voor € 10,00 extra in rekening.
Elektrische rolstoelen kunnen alleen dan met ons vervoerd worden
als de persoon in kwestie ook zelfstandig in het voertuig kan zitten.
Zie ook het volgende thema over elektrische rolstoelen.

Transfer van elektrische rolstoelen, scootmobielen of fietsen
Voor klanten die tijdens de reis naar hun vakantieverblijf of terug naar de luchthaven hun elektrische rolstoel niet kunnen verlaten, voor die moeten wij bij een ander bedrijf
een geschikt voertuig voor uw transport bestellen.
Deze bedrijven hebben verschillende prijzen, dus vraag ons op tijd
naar de beschikbaarheid en prijzen voordat u op reis gaat. 
Prijzen en beschikbaarheid kunt u via ons "
Contactformulier" aanvragen.
Indien de persoon in kwestie ook zelfstandig in het voertuig kan zitten, dan kan BenidormExpress zelf een aanhanger voor de elektrische rolstoel regelen.
Ook voor het verplaatsen van meer dan 1 opvouwbare rolstoel, elektrische scooters, golfclubs en/of fietsen dienen wij gebruik te maken van een kleine aanhanger.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen ?

Geen probleem... Klik gewoon op "Contactformulier" en stuur ons uw vragen
of klik op "
FAQ´s", en misschien vindt u hier wel een antwoord op uw vraag.
We zullen ons best doen om u zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Wij zijn steeds bereikbaar.....

Via de website : www.BenidormExpress.com
Via e-mail : BenidormExpress@hotmail.com , of
          BenidormExpress@gmail.com
Via telefoon: +34 679 087 444
Via WhatsApp : +34 679 087 444

bottom of page