top of page

Welkom op de pagina   "F A Q s"
 

Veel gestelde Vragen

U vindt uw vraag of antwoord niet terug in onze FAQs, klik dan even op "KONTAKT" en stuur ons uw vraag.   
Wij sturen u dan zo snel mogelijk een antwoord en voegen uw vraag eventueel aan onze FAQ-lijst toe. 

Waar vind ik onze chauffeur op de luchthaven ?

Van BenidormExpress ontvangt u na het maken van een online boeking een Transferbevestiging in de vorm van een Transfer Voucher.    In deze voucher vindt u een beschrijving naar onze ontmoetingsplaats op de luchthaven van aankomst.   Onze chauffeur wacht daar op uw aankomst.  Nog een goede tip :  Zet na landing van het vliegtuig a.u.b.uw mobieltje aan zodat wij u indien nodig kunnen kontakteren. 

 

 

Gemeenschappelijke transfers, is dat mogelijk bij BenidormExpress ?

Klant is koning....en indien u nog met andere vrienden, bekenden of familieleden uw transfer wenst te delen, dan kan dat.  Vermeld uw planning bij uw online boeking in het vak "Extra Informatie".  Indien een gemeenschappelijke transfer tijdens uw boekingsaanvraag nog niet bekend was, dan stuur ons via "kontakteer ons" een berichtje.  Naar gelang het aantal collecteerpunten en de gereden afstanden (bijv.omrijdingen) kunnen er minimale extra kosten ontstaan.

 

Wat te doen bij wijziging van uw vluchtgegevens ?

Bij elke vliegmaatschappij kan het wel eens onverwacht tot een vertraging, uitstel van de vlucht of verlegging naar een ander uurtijd komen.  Nu geen paniek laten opkomen, maar wel BenidormExpress over het malleurtje informeren. Dit kan via Whatsapp of telefonisch op de dag van vertrek via het nummer +34 679 087 444 of indien u er al vroeger over geinformeerd werd, dan via het e-mail-adres BenidormExpress@hotmail.com

Vluchtvertraging op de dag van aankomst, wat nu ?

Uw vlucht, op weg naar Spanje, vertrekt vanaf de luchthaven van vertrek met meer als 30 minuten vertraging, dan meld dit a.u.b.telefonisch of via WhatsApp onder het nummer +34 679 087 444.  Gelieve ons GEEN SMS te sturen, alleen maar problemen mee in Spanje.

Wat kosten onze transfers ?

Teveel cijfers om hier op te noemen.   Daarvoor hebben wij een uitgebreide prijslijst ingericht.    Klik op "Prijslijsten". Hier vindt u de prijzen van en naar de luchthavens Alicante,Valencia en Murcia, zoals ook naar de bus en treinstations zoals ook naar de zeehavens.   Heeft u een ander doeleinde of specifieke wensen of vragen omtrent uw vervoer en/of prijzen, dan "kontakteer ons" vrijblijvend.

Hoe kan ik betalen ?

Als het om het geld gaat, dan hebben we natuurlijk meerdere mogelijkheden ingericht.

Vooraf betalen ? Dat kan via IBAN : ES27 0081 0673 1900 0184 6194  BIC.: BSABESBBxxx , of via PayPal aan BenidormExpress@hotmail.com.    Uiteraard kunt u ook direkt bij de chauffeur betalen.   Wij accepteren helaas geen bankbiljetten van 200 en 500 €.

Helaas moet ik mijn geboekte transfers annuleren....Wat nu ?

Er kan altijd iets tussen komen zodat u gedwongen bent uw vakantie af te blazen en uw transfers te annuleren.   Geen paniek, gewoon doen.  Stuur ons een e-mail naar BenidormExpress@hotmail.com of stuur ons een whatsapp naar +34 679 087 444 of bel ons onder dat nummer.   Wij stellen niets in rekening indien u rechttijdig annuleert.  Wel doen....!

Nachttarieven ?  Hebben jullie dat ?

Ja, die hebben wij ook tussen 22:00 en 06:30 h.  Er wordt dan een nachttoeslag van € 7,50 op de basisprijs berekend.    Wij berekenen geen nachttoeslag bij aankomst op de luchthavens als u voor 22:00 h.in één van onze voertuigen plaats genomen heeft.   Gebeurd dit na 22:00 h.dan wees lief en vriendelijk tegen de chauffeur en misschien ziet ie dan wel van een extra berekening af.

Zijn extra stoeltjes e.d.voor baby´s en kinderen verplicht in Spanje ?

Om een maximale veiligheid te garanderen is het voor baby´s en/of kinderen onder 4 jaar of onder 150cm groot, bij de spaanse wet verplicht een kinderstoeltje of verhoogkussen (booster) te gebruiken. Indien u zelf geen equipment voor de jongsten onder ons, wenst mee te slepen, dan kunt u deze ook bij uw online boeking aanvinken.  Dit leen-equipment staat tijdens uw transfers gratis ter beschikking.  Indien u van ons een babystoeltje of een maxi-cosi als leen-equipment angevraagt heeft, dan check voor het vertrekken of het equipment juist in het voertuig geinstalleerd werd.  Naar de spaanse wet zijn de gebruikers van het baby-equipment verantwoordelijk voor het juiste installeren en voor de veiligheid van het kind.   Indien u het wenst,ook voor alle zekerheid en veiligheid, dan mag u het equipment ook zelf op de achterbank van het voertuig vast maken.

Zijn tolwegen inklusief in de transferprijs ?

Tolwegen, voor zover ze er nog zijn, zijn niet inklusief in de basisprijs.  Deze worden apart berekend aan het einde van de rit.

Wordt het transporteren van "Extra bagage" extra berekend ?

Voor het trasnsporteren van uw "extra bagage" , buitenom uw normale bagage, berekenen wij niets extra als alle bagage, inklusief de te vervoeren personen in het voertuig passen.    Indien u meer baggage heeft  buitenom de normale bagage,dan hebben wij verschillende maten van aanhangers (remorque) om de "Extra bagage" te kunnen transporteren.  Prijzen voor het gebruiken van een aanhanger (remorque) gelieve voordien aan te vragen via "Kontakteer ons".

Welke voorwerpen vallen onder "Extra bagage" ?

Uw normale bagage zoals koffers en handbagage vallen niet onder extra bagage.

Wel onder extra bagage vallen volgende voorwerpen :  Transportboxen voor dieren / Fietsen / vouwbare of elektrische rolstoelen / Kinderwagen / Buggy´s / Golftassen / Scootmobielen / Surfplanken enz...enz...      Gelieve uw extra bagage bij uw boekingsaanvraag te vermelden.

Wij zijn meer als 4 personen tijdens onze transfer...Wat kost het meer ?   

Onze basisprijs per voertuig is inklusief 4 personen en de normale bagage.

Hier de prijsberekening indien u tijdens uw transfer met meer als 4 personen reist.

Van en naar de luchthavens van Alicante , Valencia of Murcia : 

-Bij 5 personen +25% van de basisiprijs //-Bij 6 personen +40% van de basisiprijs // -Bij 7 personen +55% van de basisiprijs // Bij 8 personen +70% van de basisiprijs. (is in elk geval goedkoper dan een tweede voertuig te nemen)

Van en naar de luchthaven van Valencia of Murcia :

Bij 5-8 personen +20,00 € meer op de basisprijs per persoon, per voertuig en per rit.

Mini of reisbussen voor transfers met minimum 9 personen...Hebben jullie die ook ?

U bent met meer dan 8 personen en u benodigt een groter voertuig zoals bijvoorbeeld een minibus of een grote reisbus (max.54 pers.), dan stuur ons even een e-mail via BenidormExpress@hotmail.com of klik op "Kontakteer ons"

Hoelang wacht de chauffeur op ons op de luchthaven nadat wij geland zijn ? 

Onze chauffeurs wachten maximum 60 minuten vanaf het moment dat uw vliegtuig geland is.

Indien u langer benodigt om naar ons ontmoetingspunt te komen dan doet u er goed aan de centrale van BenidormExpress zo snel mogelijk te informeren via Whatsapp of telefonisch onder het nummer +34 679 087 444.   

 


 

bottom of page